Sköna Valborg!

När det står sista april i kalendern är det vår oavsett väder och det ska självklart firas. Vi hjälper dig!

Välkomna ljuset!

Stor middag eller en festlig vårmiddag för två? Oavsett vilket är det fint att låta våren ta plats i dukningen! Låt ljusets årstid bli själva temat för festen och dekorera både bord och omgivning med värmeljus, doftljus och solcellsbelysning. Det kommer garanterat sätta stämningen för hela kvällen! Komplettera med porslin och textilier i ljusa härliga färger.

Fem tips för Valborgsbjudningen

  1. Dekorera med naturen. Ta in våren – eller fira utomhus mitt i den!
  2. Fixa extra sittplatser. Fyll på med klappstolar, pallar och puffar.
  3. Tänd upp. Skapa stämning med utebelysning i alla dess former. Kanske några fina ljusslingor?
  4. Firar ni utomhus? Använd gärna lite lyktor som står pall för lite väder och vind.
  5. Undvik att frysa. Ta med några varma plädar så blir kvällen genast behagligare.

Håll på eldtemat

Enligt traditionen samlas vi kring en stor sprakande majbrasa, firar att våren kommit och vintern ”rasat ut”. Och visst finns det någonting fängslande med de dansande lågornas magiska sken. Lyckligtvis behöver du inte tända upp en hel majbrasa i hemmet för att fånga samma gnistrande känsla vid ditt bord. Faktum är att du inte ens behöver tända någon eld alls – vilket kan vara tacksamt för dig med små barn, husdjur eller med stor respekt för elden (vilket ju är vettigt).

Hos oss hittar du ett stort utbud av olika led-ljus som ger ett lika naturtroget och vacker sken som den faktiska eldlågan. Helt utan risk för bränder! Välj mellan kronljus, värmeljus och större blockljus-varianter och njut av en trygg och mysig Valborg med dina nära och kära.

Tips! Nyttja vårt vackra eldfat och dekorera med en mysig ljusslinga för en riktigt härlig valborgseffekt.