Uteljusslingor

4 produkter
 • Outlet -33%
  Ebbe
  Ebbe
  Ljusslinga, L 5 m
  199:-
  299:-
 • Outlet -50%
  Glow
  Glow
  Uteljusslinga, solcell, L 1,9 m
  124:-
  249:-
 • Loop
  3 varianter
  Loop
  Ljusslinga, L 18 m
  279:-
 • Loop
  3 varianter
  Loop
  Ljusslinga, L 3 m, batteridriven
  ALLTID LÅGT PRIS
  39:-

Lys upp uteplatsen med uteljusslingor

Uteljusslingor är ett bra sätt att skapa en mysig atmosfär i utemiljön. Du kan hänga upp ljusslingor på din balkong och skapa en helt ny känsla, eller sätta upp ljusslingor i träden i trädgården, längs häcken eller varför inte hänga upp dem i parasollet på din veranda?

Ljusslingor för utomhusbruk hittar du hos Mio och vi har flera olika sorter att välja mellan. Vill du ha romantiska slingor med stora ljuskällor (som gamla glödlampor) eller vill du ha tunnare ljusslingor med mindre LED-ljus som mer skimrar i bakgrunden? Oavsett vilken stil du vill ha, så är uteljusslingor ett väldigt populärt och effektivt sätt att dekorera uteplatsen och samtidigt skapa en mer ombonad och festlig stämning.

Ljusslingor utomhus

Ljusslingor kommer ofta i olika färgnyanser, varm/gul färg eller kall/blå färg. Den kalla blå nyansen brukar vara populär på vintern, medan den varma och gula färgen på ljusslingor brukar passa bättre på sommaren. Men här gör man så klart som man vill!

Uteljusslingor med LED-ljus är energisnåla och har lång hållbarhet. Vi har även ljusslingor som drivs med batterier som passar för utomhusbruk och många av våra ljusslingor kan användas både utomhus och inomhus. Hos Mio hittar du ett stort sortiment av olika uteljusslingor i olika längder, från någon meter upp emot 7 meter. Perfekt när man vill täcka hela terrassen och kanske hänga ljusslingor tvärs över din pergola.

Kom in till någon av våra butiker och titta närmare på våra uteljusslingor, eller så köper du dem enkelt online på mio.se.