Höstens uteliv

Alla årstider har sin tjusning. När höstens löv färgas röda och gula eller snöflingor faller mot marken håller vi oss inomhus mer än under våren och sommaren. Låt inredningen och de små detaljerna göra susen på balkongen, altanen eller i uterummet även när det blir lite kyligare. Mjuka plädar, skinnfällar och kuddar gör att det känns mysigt. Med fina krukor och ljuslyktor får du till det där lilla extra som gör det hemtrevligt även utomhus. Förläng sommaren på balkongen och i uterummet med hjälp av terrassvärmare och konstväxter.

Tänd upp ute!

Hos oss kan du hitta utebelysning året om. Genom att belysa husfasaden, trädgårdsgångarna och garageuppfarten känns hemmet mer välkomnande. Lys upp och skapa liv med effektfull markbelysning, lyft fram en vintergrön buske eller låt ett fint träd stå i rampljuset med hjälp av spotlights. Glöm inte balkongen som du kan göra inbjudande och mysig med hjälp av en ljusslinga.

Ljus och värme för höstens uteliv

Stanna ute i höst

Nu välkomnar vi höstens friska luft som sveper in. Njut av ett lite svalare uteliv med långpromenader, svampplockning och skördefester. Packa väskan och ge dig av för en härlig grill- eller fikastund i en skogsglänta. Eller stanna hemma och mys vid en brasa på uteplatsen när skymningen faller.

Längtan efter krispigt vinterliv

Uteliv är njuteliv året om. Med kylan kommer krispigheten. Vi mår gott, får rosor på kinderna och blir pigga av all utelek. Njut av en kopp varm choklad vid solväggen, en grillstund på skidturen eller mys på ett mjukt lammskinn när pulkaåkningen pausas för en efterlängtad fika. Se till att stå rustad inför höstens och vinterns härliga uteliv!

För dig som redan nu längtar efter utelivet nästa sommar så kan det finnas fynd att göra här på webben och i vår outlet. Varje år i mars fyller vi våra butiker med utemöbler som gör sommaren extra skön. Håll utkik!

Låt dig inspireras, informeras och guidas här på mio.se! Det händer ibland att produkter som finns med i bilderna har utgått och därmed inte kan köpas. Förhoppningsvis kan du i så fall hitta en liknande produkt i vårt sortiment och ta med dig tipsen och idéerna till ditt hem.