Plaine – en serie med många möjligheter!

Moderna klassikern Plaine kännetecknas av en tidlös design och enorma valmöjligheter. Serien finns i flera utföranden och ger dig möjlighet att skräddarsy en matgrupp som passar både dina behov och stilen i resten av hemmet. Gillar du avskalat vitt eller kanske mörka, dova nyanser? Naturliga träslag eller mässing och sammet? Dina val ger matplatsen den unika känslan du eftersträvar. Låt oss guida dig till ditt Plaine!

Matplats i skandinavisk stil

Gillar du ljust och avskalat? Inred skandinaviskt med ett båtformat Plaine i ek. Skapa en ombonad och inbjudande känsla med ett bord som många får plats runt. Generösa 180 centimeter för att vara exakt. Tycker du att det är att ta i för mycket kanske 140 centimeter kan locka? Trå ger en varm känsla som passar fint ihop med en sval bas.

Sätt stilen med stolen

Till det här rektangulära bordet passar det bra med stolar som har lite runda former. Är du ute efter raka linjer rakt igenom fungerar det självklart fint med det även i stolarna.

Matplats i rustik stil

Låt milda och ljusa färger få sällskap av svarta detaljer som bryter av fint. Få till en rustik och samtidigt elegant matplats med ett runt Plaine i ekfaner och pelarfot i svartlackerad metall. Det är enkelt att få plats med en extra stol eller två vid ett runt bord – med pelarfot finns det inte heller några bordsben i vägen!

Sätt stilen med stolen

Till det här bordet passar det bra med stolar som har lite runda former. Extra snyggt med svarta för kontrastens skull.

Matplats i modern stil

Vitt och krom – en oslagbar kombination! Den släta ovala skivan på detta Plaine-bord har en lättskött lackerad yta. Bordet har ett avslappnat formspråk med metallben i extravagant form. Bekväma och tidlösa stolar sätter tillsammans med det speciella bordet grunden för matplatsen.

Sätt stilen med stolen

Här är det inte dumt alls med en hederlig pinnstol. De har vuxit i popularitet den senaste tiden, mycket tack vare den minimalistiska utformningen och tidlösa designen.