Plaine – mångsidig matgruppsserie

Middagar, långa samtal och läxläsning. Matplatsen är ett av hemmets viktigaste utrymmen. Med Plaine skräddarsyr du din matgrupp så den passar både dina behov och stilen i resten av bostaden. Klassisk design och enorma valmöjligheter kännetecknar denna tidlösa serie.

Sätt din stil

Plaine är en modern klassiker som håller i längden. En matgruppsserie som du kan forma hur du vill med ditt val av bordsskiva, underrede och stolar. Gillar du avskalat vitt eller kanske mörkt med dova nyanser, naturliga träslag, mässing och sammet? Dina unika val ger matplatsen känslan du eftersträvar.

Mixa och matcha

Prisvärda och populära serien Plaine ger dig många möjligheter. Den är framtagen för att kunna mixas och matchas i oändlighet. Välkommen att skapa din favoritkombination!

1. Välj bordsskiva

Plaine bordsskiva finns i tre olika former. Fundera kring vilken som passar din matplats bäst. Alla bordsskivor är tillverkade i lackerad MDF eller ekfaner, vilket ger en lättskött och praktisk yta som är enkel att torka av och hålla ren.

Rund skiva går att få i storleken Ø 110 cm.

Oval skiva går att få i storleken 160x100 cm.

Båtformad skiva går att få i storlekarna 140x85 cm och 180x95 cm.

2. Välj underrede

Metallben, klassiska spännben eller pelarfot. Välj det underrede till din skiva som passar bäst in i den stil du vill att ditt bord ska ha.

3. Välj stol

Välj en och samma modell på samtliga stolar eller blanda flera stolar i olika stilar. I vårt utbud finns en mängd stolstyper i olika material och färger. Tidlösa eller moderna? Krom eller massivt trä? Här är ett urval av stolar som passar till Plaine.

Se alla matplatsstolar

Matplatsstolarna Pyret, Tracy, Einar, Kiwi och Lucas.