Karibisk bris

Lika förvånad som Christofer Columbus blev när han "upptäckte" den karibiska övärlden, som han trodde var Indien, kommer din partner eller vän bli när du serverar Västindien hemma hos er. Det är kanske lite svårt att få till korallrev, fina badvikar och glittrande turkost vatten. Visst. Men ni kan njuta på tu man hand av en romantisk middag i skenet av en "äkta" karibisk solnedgång. Hitta stilen och addera några vajande palmer.

Förvandla trädgården, terrassen eller den närmaste stranden till en tropisk pärla. Lägg till en somrig parasoll som vajar i vinden, dryck som det svänger om och heta rytmer så är du i hamn.

Med "karibisk" sand mellan tårna, glasögon som skyddar mot solens strålar och vågskalp intill dig känns livet lätt att leva.

Låt dig inspireras, informeras och guidas här på mio.se! Det händer ibland att produkter som finns med i bilderna har utgått och därmed inte kan köpas. Förhoppningsvis kan du i så fall hitta en liknande produkt i vårt sortiment och ta med dig tipsen och idéerna till ditt hem.