Våra tjänster

Hemleverans och montering

När du handlar i butik och på mio.se kan du välja mellan att hämta i butik eller att få dina möbler hemlevererade. Vi har flera olika alternativ och du väljer själv det som passar dig bäst.

Läs mer

Boka Egen Tid

Vi vill göra det enkelt för dig att skapa ett hem som du kan trivas i och vara stolt över. Boka Egen Tid – ett personligt möte med en av våra kunniga säljare!

Läs mer

Hyllbyggaren

Ibland är det svårt att hitta den rätta hyllan för ditt rum. Därför finns vår hyllbyggare. Den är framtagen för att göra det enkelt för dig att bygga ihop en hylla som både får plats hos dig och som uppfyller dina önskemål.

Läs mer

Möbelvårdstjänster

Mio har lång erfarenhet av möbler och inredning och med kunskap baserat på nära 60 år i branschen har vi mycket vi gärna vill dela med oss av. Vi vill att du ska kunna vara stolt över din Mioprodukt länge.Leather Master problemlösare

Leather Master Scandinavia är marknadsledande på material- och möbelvård i Sverige och samarbetet med Mio har pågått i 20 år. Som Mio-medlem får du alltid 50% rabatt på möbelvård.

Få hjälp med att välja rätt produkt med Leather Masters problemlösare.

Har olyckan varit framme?

Mios fläcknyckel för mattor kan vara räddaren i nöden eftersom olika fläckar kan behöva behandlas på olika sätt för att ge bäst resultat. Ladda ner fläcknyckeln här.

För att kunna ha kvar dina Miomöbler länge som möjligt så har vi skötselråd hur du bäst vårdar och tar hand om dem. Läs våra guider om skötselråd här.