Mio Spanien 🇪🇸

Har du en bostad i Spanien? Då kan vi hjälpa dig att möblera den!

Vi har öppnat en servicehubb i Marbella som gör det möjligt att leverera möbler från Sverige till spanska solkusten. Så nu kan du redan i Sverige planera och genomföra köpen till din bostad i Spanien.

FAQ

Hur fungerar tjänsten?

Konceptet innebär att du kan beställa möbler och inredning från din Mio-butik och sedan få dessa levererade till din bostad i Spanien. 

Du kan också besöka våran servicehubb i Marbella där vi har personal på plats som kan hjälpa dig med både styling och att beställa möbler. Dessutom har vi färdiga möbelpaket för dig som vill ha detta. 

Under sommaren 2024 kommer vi även att öppna ett kontor i Marbella.

Hur går jag till väga om jag vill beställa möbler till min bostad i Spanien?

Besök din närmsta Mio-butik och prata med en säljare för att beställa möbler. Eller kontakta oss via mail, spanien@mio.se

När får jag mina möbler till Spanien?

Vi transporterar möblerna till servicehubben som är placerad i Marbella. Därifrån kan du sedan välja ifall du vill hämta möblerna själv eller om du vill att vi kör ut dem till dig. 

Nyhet! Vi har nu vissa sängar och soffor på lager i Marbella för snabb leverans! 

När får jag mina möbler?

Utöver ordinarie leveranstid så tillkommer ungefär 1-3 veckor. Kontakta spanien@mio.se för vidare information gällande leveranstider.

Hur får jag information om min leverans?

När beställningen är lagd så kontaktar vi dig via mail/telefon och har löpande kontakt tills att möblerna är levererade.

Hur mycket kostar transporten av mina möbler?

Transportkostnaden till Spanien startar från 2,500 sek/kbm för avhämtning via hubben i Marbella. Alla kunder erbjuds och offereras tillkommande hemleverans, inburet i bostaden och montering där hänsyn tas till ordervolym och transportavstånd från hubben.

Vart i Spanien levererar ni möbler?

Vi levererar till solkusten, det vill säga från Malaga i ”norr” till Marbella i söder.

Kan jag få mina möbler monterade?

Alla kunder erbjuds och offereras tillkommande hemleverans, inburet i bostad och montering där hänsyn tas till ordervolym och transportavstånd från hubben.

Har du frågor?

Kontakta spanien@mio.se eller Per Trevik; per.trevik@mio.se