Mio Spanien 🇪🇸

Har du en semesterbostad i Spanien? Då kan vi hjälpa dig att möblera den!

Vi har öppnat en servicehubb i Marbella som gör det möjligt att leverera möbler från Sverige till spanska solkusten. Så nu kan du redan i Sverige planera och genomföra köpen till ditt semesterboende.

FAQ

Hur fungerar tjänsten?

Konceptet innebär att du kan beställa möbler och inredning från din Mio-butik och sedan få dessa levererade till din bostad i Spanien.

Hur går jag till väga om jag vill beställa möbler till min bostad i Spanien?

Besök din närmsta Mio-butik och prata med en säljare för att beställa möbler. Eller kontakta oss via mail, spanien@mio.se

Hur får jag mina möbler till Spanien?

Vi transporterar möblerna till servicehubben som är placerad i Marbella. Därifrån kan du sedan välja ifall du vill hämta möblerna själv eller om du vill att vi kör ut dem till dig.

När får jag mina möbler?

Utöver ordinarie leveranstid så tillkommer ungefär 1-3 veckor. Kontakta spanien@mio.se för vidare information gällande leveranstider.

Hur får jag information om min leverans?

När beställningen är lagd så kontaktar vi dig via mail/telefon och har löpande kontakt tills att möblerna är levererade.

Hur mycket kostar transporten av mina möbler?

Transportkostnaden till Spanien startar från 2,500 sek/kbm för avhämtning via hubben i Marbella. Alla kunder erbjuds och offereras tillkommande hemleverans, inburet i bostaden och montering där hänsyn tas till ordervolym och transportavstånd från hubben.

Vart i Spanien levererar ni möbler?

Vi levererar till solkusten, det vill säga från Malaga i ”norr” till Marbella i söder.

Kan jag få mina möbler monterade?

Alla kunder erbjuds och offereras tillkommande hemleverans, inburet i bostad och montering där hänsyn tas till ordervolym och transportavstånd från hubben.

Har du frågor?

Kontakta spanien@mio.se eller Per Trevik; per.trevik@mio.se