Renovera mera

Laga och fräscha upp din möbel!

Som en del i vårt hållbarhetsarbete erbjuder vi rekonditionering av Wilma som är en av våra mest älskade möbelserier.

Möbelvård

Mio har lång erfarenhet av möbler och inredning och med kunskap baserat på nära 60 år i branschen har vi mycket vi gärna vill dela med oss av. Vi vill att du ska kunna vara stolt över din Mioprodukt länge.

Leather Master problemlösare

Leather Master Scandinavia är marknadsledande på material- och möbelvård i Sverige och samarbetet med Mio har pågått i 20 år. Som Mio-medlem får du alltid 50% rabatt på möbelvård.

Få hjälp med att välja rätt produkt med Leather Masters problemlösare.

Har olyckan varit framme?

Mios fläcknyckel för mattor kan vara räddaren i nöden eftersom olika fläckar kan behöva behandlas på olika sätt för att ge bäst resultat. Ladda ner fläcknyckeln här.

För att kunna ha kvar dina Miomöbler länge som möjligt så har vi skötselråd hur du bäst vårdar och tar hand om dem. Läs våra guider om skötselråd här.

Rekonditionering av möbelserien Wilma

Wilma har funnits hos oss sedan 1998 och är en av våra mest älskade möbelserier. Ett genuint hantverk som kan användas av generation efter generation. Tack vare sin tidlösa elegans passar serien lika bra i lägenheten eller villan som på släktgården. 

Även ett genuint hantverk behöver omtanke och kärlek. Är ditt bord eller dina stolar i behov av att lagas eller fräschas upp? Som en del i Mios hållbarhetsarbete erbjuder vi en rekonditioneringstjänst för Wilmabord och -stolar.

Så här går det till:

  • Lämna möbeln till din Mio-butik. 
  • Butiken skickar möbeln på rekonditionering. 
  • Möbeln rekonditioneras och skickas tillbaka. 
  • Du hämtar din rekonditionerade möbel. 

Prisexempel runt bord och sex stolar, från 8.195 kr.

Vill du veta mer? Kontakt din Mio-butik eller Mio kundservice.