Garden 24 - system du kopplar ihop själv!

Med Garden 24 är det enkelt att få till bra, effektfull och stämningshöjande belysning i din trädgård. Du ansluter och kopplar själv. Allt som behövs är ett vanligt uttag på fasaden. Du väljer en lämplig transformator och kopplar sedan på belysning och smarta lösningar. 

Lätt att montera

Systemet är enkelt att ansluta och koppla ihop på egen hand. Välj mellan två olika transformatorer – 36W eller 60W. Det som avgör är hur mycket du ska koppla in. Sedan väljer du belysning och de lösningar du önskar, till exempel ljus- och rörelsesensor. I nästa steg kan du koppla på förlängningskablar – beroende på hur långt ifrån uttaget du vill sätta belysningen. Sedan är det bara att koppla på och på sikt bygga på vid behov.

Vårt utbud

Vi erbjuder ett urval av sortimentet från Garden 24 – utomhusbelysning gjord för att vem som helst ska kunna sätta upp den. Ingen elektriker, inga förkunskaper och inga specialverktyg behövs! 

1. Utespotlight

6W-spotlight för trädgården som kan placeras såväl högt som lågt. Belysningen är fin i exempelvis en rabatt men ger även ett väldigt fint sken om spoten fästs i en hängränna.

2. Pollare

En pollare, 60 centimeter hög, som är enkel att installera på egen hand. Lyser upp fint i rabatten eller längs en gång i trädgården. Ett markspjut medföljer i förpackningen.

3. Utespotlight

En riktbar kub som kan användas för att belysa buskar eller mindre träd. Även denna är enkel att installera på egen hand. 

4. Pollare

En vacker pollare som är 45 centimeter hög. Passar utmärkt i rabatter, längs med häckar eller vid uppfarten till ditt hus.

5. Decklight

Effektfull belysning som kan monteras i exempelvis trädäck och altaner. Detta är en diskret modell som riktar ljuset uppåt. En förpackning innehåller tre spotar.