Nevada – plats för många

En prisvärd soffa som talar ett modernt språk, är bekväm och generös i sin storlek. Nevada är den ultimata soffan när du vill att alla ska få plats och sitta behagligt. Bjud hem kompisarna på spelkväll, slå er ner och ta en kopp kaffe efter middagen eller samla familjen för att se på film. En soffa att dela på är dubbel glädje.

Passar överallt

Den stilrena designen gör att Nevada passar in i de flesta hem och inredningsstilar. Väljer du en neutral nyans kan du fylla på med annan detaljrik inredning och färgstarka komplement, som en turkos fåtölj och prydnadskuddar i blå och gröna färgtoner. En mjuk och mysig matta ger en ombonad känsla.

Uppskattad av alla

Oavsett vem som vill sitta skönt finns det en Nevada för alla. Vi brukar kalla den för ”generationssoffan”, eftersom den finns i många olika varianter och kan användas på olika sätt. Som hörnsoffa, med divan eller schäslong fungerar Nevada utmärkt som vardagsrumssoffa för den stora familjen. I en nättare upplaga, som 3-sits, blir den till en skön sittplats i tonårsrummet eller kan enkelt förvandlas till en tv-spelssoffa hos dig som ibland har barnbarnen på besök.

Skapa din Nevada

Soffan Nevada finns i 13 kombinationer och du sätter din egen prägel genom att välja klädsel, färg och armstöd.

Välj tyg och färg

Anpassa utseendet på Nevada så den passar ditt hem och din stil. Välj mellan olika tyger och ett 20-tal färger.

Välj armstöd

Smalt eller brett? Välj mellan två olika bredder för att skapa din personliga Nevada. I ett mindre utrymme kan det passa med ett nättare utseende, medan ett tyngre uttryck fungerar bra i ett stort och rymligt rum.

Gör din soffa bekvämare

Vila huvudet mot en nackkudde – köp ett tillbehör till din Nevada.