Madison – skapa din unika soffa

Med trendigt formspråk och väl genomarbetade detaljer är Madison en av våra mest populära soffmodeller. Utformningen bestämmer du helt själv. När du designar din Madison kan du nämligen välja allt från tyg, färg, armstöd, ben och komfort. Du kan till och med bestämma om du vill ha en avtagbar klädsel. Valfrihet när den är som skönast!  

Behöver du många sittplatser?

Låt en 3-sitssoffa i modellen Madison utgöra grunden i vardagsrummet. Komplettera med småmöbler som sittpuffar och fåtöljer. Med en neutral nyans på soffan kan du våga mer på färgerna på textilierna.

Sittkänsla utöver det vanliga

Vill du sjunka djupt ner i soffan eller underlätta för dig själv att sitta mer upprätt? Hur vill du att det ska kännas att luta armen eller ryggen mot armstödet? Oavsett vilken soffkombination du väljer behåller Madison sitt rena och skandinaviska uttryck. Oöverträffad komfort och smakfull design i en och samma soffa.

Skapa din Madison

Designa din egen variant av Madison med ditt val av tyg, färg, armstöd och ben. Du kan även välja mellan olika sittkomforter.

1. Välj ben och armstöd

Benen till Madison finns i de fyra varianter. Träbenen går att få i valnötsbets, mörkbrun, ek eller svart- och vitbetsad ek. Metallbenen finns i svart eller krom. På bilderna nedan ser du även de fyra armstöd som du kan välja mellan.