Madison – skapa din unika soffa

Med tidlöst uttryck och väl genomarbetade detaljer är Madison en av våra mest populära soffmodeller. Utformningen bestämmer du helt själv. När du designar din Madison kan du nämligen välja allt från tyg, färg, armstöd, ben och komfort. Du kan till och med bestämma om du vill ha en avtagbar klädsel. Valfrihet när den är som skönast!  

Behöver du många sittplatser?

Låt en 3-sitssoffa i modellen Madison utgöra grunden i vardagsrummet. Komplettera med småmöbler som sittpuffar och fåtöljer. Med en neutral nyans på soffan kan du våga mer på färgerna på textilierna.

Sittkänsla utöver det vanliga

Vill du sjunka djupt ner i soffan eller underlätta för dig själv att sitta mer upprätt? Hur vill du att det ska kännas att luta armen eller ryggen mot armstödet? Oavsett vilken soffkombination du väljer behåller Madison sitt rena och skandinaviska uttryck. Oöverträffad komfort och smakfull design i en och samma soffa.

Skapa din Madison

Designa din egen variant av Madison med ditt val av tyg, färg, armstöd och ben. Du kan även välja mellan olika sittkomforter.

Välj komfort

Vissa föredrar en soffa med en mjukare sittkomfort medan andra vill att den ska kännas mer fast och spänstig. Madison går att få i två olika komforter:

Standard är för dig som är ute efter en fast sittkänsla där det är enkelt att sitta upprätt. Madison med komfort standard är stoppad med kallskum som ger en stadig fjädrande känsla.

Lux passar dig som vill ha en mjukare känsla och möjlighet att sjunka ner bekvämt i soffan. Madison med komfort Lux har en stoppning av fjäderblandning som ger en extra ytmjuk känsla.

Välj ben och armstöd

Benen till Madison finns i fyra varianter, valnötsbets, ek eller svart- och vitbetsad ek. Metallbenen finns i svart eller krom. På bilderna nedan ser du även de fyra armstöd som du kan välja mellan.

Välj tyg & färg

Eftersom Madison är valmöjligheternas soffa finns det cirka 350 tyger och färger att välja mellan. Se hela tygutbudet i någon av våra butiker.

Har du har småbarn, djur eller bara vill känna friheten att kunna tvätta din soffa? Välj då en Madison med avtagbar klädsel!

Köp extra klädsel i din närmsta butik.

Nedan ser du ett urval:

Det lilla extra

Välj till en fotpall att lägga upp benen på eller en skön nackkudde som ger bra stöd bakom huvudet.

Låt dig inspireras, informeras och guidas här på mio.se! Det händer ibland att produkter som finns med i bilderna har utgått och därmed inte kan köpas. Förhoppningsvis kan du i så fall hitta en liknande produkt i vårt sortiment och ta med dig tipsen och idéerna till ditt hem.