Eden – inbjudande klassiker

Eden är en stilren och bekväm soffa som bjuder in till att sitta länge. En soffa med hög sittkomfort som ger rummet en klassisk framtoning. Eden är för dig som älskar det evigt vackra och vill ha en sittmöbel som aldrig går ur tiden.  

Gör vardagsrummet till en rofylld plats

I Eden kan du varva ner och samla familj och vänner för härligt umgänge. Den fungerar lika bra för avslappning som för sociala stunder. Bygg gärna din vardagsrumsdröm med olika storlekar av Eden. Kombinera exempelvis en fåtölj med en 3- och en 2,5-sitssoffa samt en fotpall. Låt dem samspela med ekmöbler, textilier i en harmonisk färgskala och mycket grönska.

Behaglig sittkänsla

Vi har soffor för alla smaker och livets alla skeenden. Eden har vackra svängda armstöd, en något högre rygg, rejält sittdjup och fasta dynor med stoppning av kallskum. Tillsammans med de lite högre benen får du en fantastisk sittkomfort – samtidigt som det är enkelt att komma under med dammsugaren.

Skapa din Eden

Eden ger dig möjlighet att fritt välja tyg, färg och ben utifrån tycke och smak.

Välj tyg och färg

Tygklädseln och färgen på tyget spelar stor roll för helhetsintrycket av din Eden. Välj mellan 129 färger och 31 olika tygvarianter. Välkommen till någon av våra butiker för att se hela utbudet.