County – hyllad storfavorit

Många älskar soffan County för det enkla och rena uttrycket. Denna mångsidiga soffa i skön skandinavisk design passar i de flesta hem och bär dessutom en nätt prislapp. Med County får du helt enkelt väldigt mycket för pengarna.

Har du ett rymligt vardagsrum?

Då kan en County i hörnsoffmodell passa hemma hos dig. Placera den mitt i rummet och förstärk den luftiga känslan genom att lämna utrymme att passera runt soffan. Hörnet på soffan är perfekt att sitta i med uppdragna ben när du vill läsa en bok eller bläddra i en tidning.

Rätt med retrovibbar

Vinklade ben, smala armstöd och ett okonstlat formspråk ger County trendiga retrovibbar. En soffa med generöst sittdjup och fast komfort där du vill spendera många timmar. De höga benen gör den dessutom enkel att landa i och underlättar städningen.

Skapa din County

County finns i 13 kombinationer i allt från fåtölj till hörnsoffa. Den finns även som bäddsoffa för dig som vill förvandla soffan till en säng på natten. Välj mellan flertalet tyger och färger för att göra County till din personliga drömsoffa.

Välj tyg och färg

Anpassa utseendet på din County så den passar din inredningsstil. Välj mellan ett 30-tal färger och olika tygvarianter. Välkommen till butik för att se och känna på hela utbudet.

Välj ben

Välj mellan svarta eller ekfärgade ben.

Öka komforten

En fotpall eller en nackkudde gör County till en fulländad soffa för sköna, avslappnande stunder. Både fotpallen och nackkudden går att få i samma tyg och färg som den övriga soffklädseln.