Så bekväm att allt du känner är tyngdlöshet

Tänk dig att din kropp känns perfekt avslappnad, nästan som om du svävade. TEMPUR®-madrasser formar och anpassar sig exakt efter din kroppsform och stödjer dig på ett sätt som gör att du känner dig tyngdlös. Det unika TEMPUR-materialet är mjukt där du vill ha det och fast där det behövs™, så du kan vakna upp redo för dagen som ligger framför dig.

Maximerad tryckavlastning

TEMPUR är en tryckavlastande produkt med öppen cellstruktur som absorberar tryck och jämnt fördelar din kroppsvikt för en maximal bekvämlighet.

Enastående rörelse-upptag

TEMPUR-materialet är uppbyggda av en öppen cellstruktur som absorberar rörelser. Det innebär att cellerna trycks ihop och upptar energin från rörelsen och återgår sedan långsamt till sin ursprungliga form. Detta gör att du och din partner är mindre benägna att störa varandra.

Fri hemleverans vid köp av Tempur-säng

Bekymra dig inte för hur du ska få hem din Tempur-säng. Vid köp av en Tempur-säng i någon av våra butiker får du en gratis silverleverans. Vi kör hem och bär in sängen till önskat rum. Detta gäller till adresser inom butikens kommungräns med fast vägförbindelse.

Läs mer om Hemleverans och montering

Personifierat kroppsstöd

TEMPUR-materialet är temperaturkänsligt och utformat för att med hjälp av kroppstemperatur mjukna, komprimera och forma sig efter din vikt och kroppsform. Oavsett vilken sovställning du föredrar formar sig TEMPUR efter dig och du hittar enkelt en bra sovställning.

Garanterat långvarig prestanda

Vi erbjuder 10 års garanti, även mot sättningar i madrasser och sängbottnar. Madrasser och bottnar skall behålla minst 95% av sin ursprungliga tjocklek i 10 år.

Nöjd-kund-garanti

Som en extra trygghet för dig som köper en säng har vi infört en Nöjd-kund-garanti. Den gör det möjligt för dig att byta komfort om sängen känns för hård eller för mjuk och det är då bäddmadrassen som byts ut.

Läs mer om Nöjd-kund-garanti