Edge matplatsserie

Edge matbord med keramisk bordsskiva tål både värme och spill bra. Det är elegant i sitt utförande och de lätt utställda benen förstärker den moderna stilen. Ett flexibelt bord i nutida design som inte minst passar barnfamiljer bra.

Edge passar bra i såväl köket som matrummet – eller som matplats i en öppen planlösning. Bordets underrede och ben i svart metall förstärker den moderna stilen. Den tåliga bordsskivan i kombination med det stilrena intrycket gör att inte minst många barnfamiljer väljer Edge. Tack vare den resistenta, värmetåliga och hygieniska bordsytan krävs inget speciellt underhåll. Ytan är lätt att rengöra och mycket tålig. Men tänk på att använda underlägg då till exempel botten på en keramisk kopp eller tallrik kan skada ytan.

Förläng bordet vid behov

Du kan enkelt förlänga ditt Edge-bord med en eller två iläggsskivor. Perfekt vid långa härliga middagar när ni är många runt bordet.

Edge finns i två olika längder, som båda kan förlängas med iläggsskivor. Välj mellan 150 centimeter som blir 200 med de medföljande skivorna – eller 200 centimeter som blir hela 300 med iläggen.

Smart förvaring av iläggsskivor

Iläggsskivorna till Edge förvaras praktiskt i bordet, under skivan. Väldigt smidigt att slippa förvara dem i en garderob eller ett förråd där de ofta står i vägen.

Sätt stilen med stolen

Hur får du Edge att passa din personliga stil? Uttrycket kan bli väldigt olika beroende på vilken stol du väljer till. Skapa kontrast med en som är klädd i tyg eller få en mer avskalad stil med en pinnstol. Valen är många! Vi rekommenderar till exempel stolarna Leon, Tracy, Menton, Jack, Einar, Ritz eller Yngve till det här bordet. Hitta din favorit!