Ett färgstarkt samarbete med Nordsjö

Två varumärken – en passion

I 60 år har Mio hjälpt människor att skapa hem de trivs i och är stolta över. Vårt samarbete har lett oss till att kunna erbjuda dig som kund en ännu bättre helhetslösning. Samtidigt har Nordsjö i närmare 120 år visat hur färg och kulör på ett nästan magiskt sätt kan förändra känslan i ett hem. Tillsammans har vi tagit fram en vacker kulörkollektion med 30 kulörer som kommer göra ditt inredningsprojekt både enklare och roligare. Låt dig inspireras!

Mio kulörkollektion 2022

Färgåtergivningen kan skilja sig från skärm till skärm. Därför är det viktigt att du tittar på ett riktigt färgprov i din butik för att se den exakta kulören.

Visa vem du är

Som svenskar är vi ganska försiktiga av oss. Att ta ut svängarna är inte vår starka sida – oavsett om det gäller klädstil, frukostvanor eller känslan i våra hem. Vi vill gärna passa in och rättar ofta in oss i leden, även när vi egentligen vill något annat. Det här vill vi på Mio och Nordsjö ändra på. Oavsett om du älskar ljusgrått ton i ton, är svag för pastellfärger eller drömmer om ett svartmålat hem med lila möbler så hoppas vi att du låter din personlighet få ta plats i ditt hem. För det är just ditt. På samma sätt som dina unika egenskaper gör att du är du, så gör dina unika kulör- och inredningsval ditt hem till ditt. Det kan ingen trendsättare i världen ta ifrån dig.