Kampanjer

Upp till 2.500:- rabatt på soffor och fåtöljer

I höst blir hemmakvällarna mysigare än någonsin. Just nu ger vi dig upp till 2.500 kr i rabatt när du köper en ny soffa eller fåtölj i någon av våra 71 butiker eller på mio.se. Vi har också erbjudande på det populära soffbordet Novali. Erbjudandet gäller till och med 4/9 2017.

Just nu får du halva priset på Avon huvudgavel och lyxiga Grand hotellkuddar på köpet när du köper någon av våra utvalda Cape Farewell sängpaket. Erbjudandet gäller till och med 4/9 2017.

Just nu 300 kr i rabatt på alla Novali soffbord. Erbjudandet gäller till och med 4/9 2017.

Hämta din beställning i butiken

När du handlar på mio.se kan du hämta din beställning i någon av våra 71 Mio-butiker helt utan frakt eller andra avgifter. Och får du inte plats med varorna i bilen har vi bilsläp du kan boka. Helt gratis!

Passa på! Just nu hittar du produkter till extra bra pris här på mio.se. Gäller så långt lagret räcker.

När du handlar på Mio erbjuder vi dig öppet köp på lagerförda varor i 30 dagar efter leveransdatum. En lagerförd vara är en standardprodukt som lagerförs i Mio-butik. För att få dina pengar tillbaka måste du ha kvittot kvar samt lämna tillbaka varan hel och ren, i originalförpackning. Varan får inte heller ha varit använd eller monterad.