KAMPANJ PÅ TÄCKEN OCH KUDDAR

Ge sömnen maxad potential: här hittar du alla våra aktuella erbjudanden på täcken och kuddar.

Kampanjer på kuddar och täcken

På jakt efter en kudde eller täcke till sängen till bra pris? Eller letar du efter en prisvärd kampanj på kuddar och sovtäcken?

På Mio kan du fynda kuddar i olika storlek, med olika fyllning (tex dunkuddar eller fiberkuddar) och med olika fasthet. Vi har ett stort sortiment med kuddar som passar vuxna och barn. När det gäller täcken har vi ett stort sortiment av olika storlekar och kvaliteter som duntäcken och fibertäcken.

 

Kudde & täcke till bra pris

Vill du passa på att fynda en bra kudde till sängen till ett riktigt bra pris? Eller vill du investera i en mer lyxig kudde av högsta kvalitet? Och vill du hitta ett bra pris på ett skönt och behagligt täcke som kan förbättra din sömn? Oavsett vad du är ute efter, så är du varmt välkommen in till någon av våra butiker för att klämma och känna på våra härliga kuddar och täcken.

Självklart kan du också köpa alla våra kuddar och täcken på mio.se. Du har alltid fri frakt när du hämtar i butik – click & collect. Här hittar du alla aktuella kampanjer när det gäller kuddar och täcken.