Idyll inramad av grönska

Är du så lyckligt lottad att du har både en stor uteplats och ett växthus? Då är det bara att gratulera! Många drömmer om ett kombinerat ute- och odlarliv.

Här gör sig den nätta loungegruppen Barcelona fint, inramad av växthuset och naturen. Lyxigt med både uteplats och växthus

Lugnande oas i uterummet

Smidigt att kunna använda växthuset som uterum när regnet faller eller vinden friskar i. Vädret kan ju växla om snabbt här på våras breddgrader. Modena har en bordsskiva i grått konstträ och ett underrede i vitlackerad aluminium. Även stolarna har en stomme i vitlackerad aluminium och en sits gjord av grå PVC-fri textilväv. Dynor finns att köpa till.

Finns det ett något mer somrigt mönster än prästkragar? Fint med något som alltid ”blommar” – utan vatten och gödning ;)

Låt dig inspireras, informeras och guidas här på mio.se! Det händer ibland att produkter som finns med i bilderna har utgått och därmed inte kan köpas. Förhoppningsvis kan du i så fall hitta en liknande produkt i vårt sortiment och ta med dig tipsen och idéerna till ditt hem.