Så fixar du en hemtrevlig husvagnssemester!

Ett minihem på hjul som låter dig semestra vart bilen än tar dig? Det låter ju onekligen drömmigt! Men hur var det med borta bra men hemma bäst? Ta hjälp av utemöbler och inredning du älskar och gör bortasemestern till en hemester på distans, så kombinerar du det bästa av två världar. Vi hjälper dig!

1. Säkra upp med sittplatser

Visst är det sant att vi ofta har mer energi på sommaren, men det är lika sant att sommaren är en tid för avslappning. Det är ju trots allt semester!

När du är ute på husvagnssemester är det viktigt att packa smart. Varje sak du tar med ska fylla en funktion – och gärna ta så lite plats som möjligt. Fällbara solstolar är med andra ord ett toppenalternativ. Komplettera gärna med lite stolsdynor och filtar som gärna agerar extra sittplatser när picknick-feelingen smyger sig på.

Hos oss hittar du dessutom brickbordet Kajsa, som både kompletterar din sittplats och blir alldeles platt när du packar ihop det. En oslagbar campingkompis i sommar!

2. Packa snyggt och smidigt

Försök tänka som när du inreder hemma och välj dina produkter med omsorg. Låt allting följa ett tema! Kanske blått och vitt? Det ger ett sommarfräscht och härligt intryck! Blir det för många färger blir det oftast lite huller-om-buller-känsla, vilket sannolikt kommer göra att hemlängtan kommer krypandes lite väl snabbt.

Hos oss hittar du ett stort utbud av lika smidiga som snygga produkter som passar ditt husvagnsliv i sommar. Säkra upp med badlakan, parasoller, picknickfiltar och allt annat härligt du kan tänkas behöva för en avslappnande och stilren sommar!

3. Duka och dekorera

En viktig ingrediens för en hemtrevlig husvagnssemester kretsar mycket kring mysiga måltider. Se till att packa ned allt du behöver för att duka upp till både frukost, middag och allting däremellan. Använd gärna serviser i plast för att undvika stressen över att saker och ting ska gå sönder.

Och du, glöm inte mysiga ljus (tips: gärna sådana som håller myggen borta). Du kan också med fördel lägga lite tid på att dekorera din plats med solcellsbelysning. Det må ta lite extra plats i packningen, men vi lovar att det är värt det!

4. Gör plats för bästa hänget – och njut!

Till syvende och sist är det din semester. Unna dig att packa med det du (och din familj) mår bra av. Har du packat smart och smidigt finns det kanske lite extra plats för att prioritera en favoritgrej eller två? Var hänger du helst när du är hemma? Är det kanske i en härlig hängmatta? Eller längtar du kanske mest efter att få laga mat utomhus med familjen?

Oavsett hur du helst spenderar dina sommardagar kan det vara värt att fundera på om det är värt att ge plats för i packningen.

Vi hoppas du får en fantastiskt härlig och hemtrevlig semester med husvagnen i sommar. Kom gärna och besök oss! ❤︎

Låt dig inspireras, informeras och guidas här på mio.se! Det händer ibland att produkter som finns med i bilderna har utgått och därmed inte kan köpas. Förhoppningsvis kan du i så fall hitta en liknande produkt i vårt sortiment och ta med dig tipsen och idéerna till ditt hem.