Bordet som hjälten i hemmet

Hemmets hjärta

Det är på och vid bordet det händer. Oavsett om du äter på egen hand, har familjen runt omkring dig eller gäster på besök är det mysigt att laga något gott och duka fint. Mys till det även en vanlig vardag! Tänd ljus till frukosten, fixa gott fika till läxläsningen eller unna dig världens lyxigaste kvällsmacka när du måste jobba sent hemma.

Bordets alla roller

Välj bord med omsorg. Matplatsen är så mycket mer än en plats där vi äter. Vi samlas även kring bordet för att umgås, göra läxor, spela sällskapsspel, jobba, pyssla, slå in presenter, lägga pussel, planera semestern tillsammans och mycket mer.

Missa inte alla bra erbjudanden just nu på matgrupper, vitrinskåp, skänkar och annat som gör din matplats till en favoritplats. Välkommen till bords!

Låt dig inspireras, informeras och guidas här på mio.se! Det händer ibland att produkter som finns med i bilderna har utgått och därmed inte kan köpas. Förhoppningsvis kan du i så fall hitta en liknande produkt i vårt sortiment och ta med dig tipsen och idéerna till ditt hem.