Dekoration

39 varor
Miljö
Produkt
;
Visar 24 av 39 produkter

Dekorationer som skapar personliga förändringar i hemmet

Med vackra dekorationer kan du enkelt och personligt förändra uttrycket i ett rum. Hos oss på Mio hittar du inredningsdetaljerna som gör just ditt hem till ditt. Oavsett om du vill hitta dekoration och heminredning till ditt vardagsrum, sovrum, kanske uterummet, eller att du bara är på jakt efter bordsdekorationer som du kan förändra efter säsong, så har vi prydnadsföremål i olika stilar som hjälper dig att höja inredningskänslan i hemmet.

Hur ska jag dekorera mitt hem?

Det är detaljerna som gör det. Dekorationer i metall, trä, porslin eller textil gör att du kan förstärka den känsla du vill skapa, vare sig du söker en mer lantlig, industriell eller modern inredning. Ställ olika höga föremål tillsammans, det skapar ett intressant arrangemang för betraktaren att titta på. Blanda olika former och material med varandra för att skapa kontraster, vill du lugna intrycket de ger, så låt dem gå i samma färgskala. Och låt dina arrangemang ha lite luft mellan varandra så att de inte konkurrerar om uppmärksamheten.

Vill du ha fler inredningstips, titta gärna på våra inspirationssidor på Mios hemsida eller kom in till någon av våra butiker. Våra medarbetare är proffs på inredning och dekoration.