Välj rätt soffbord

– låt oss guida dig till rätt soffbord

Hitta rätt soffbord för ditt hem

Soffbordet kan skapa en mjuk känsla, bidra med kaxig attityd eller ge en spännande kontrast. Det knyter ihop soffgruppen och sätter stilen i vardagsrummet. Välj gärna ett bord som balanserar soffans form. Har soffan raka linjer brukar ett bord med rundade hörn passa fint – och tvärtom.

Börja med att hitta en stil som du gillar

Modernt och minimalistiskt med metall som möter glas eller rustikt och gediget med trä som ger en varm känsla? Kanske ljust, lyxigt och elegant med marmor? Eller känner du dig mest hemma med skandinaviskt stilrent? Välj en stil på bordet som passar dig, fungerar bra ihop med soffan och övrig inredning.

  • Soffbord Modernt

  • Soffbord Rustikt

  • Soffbord Marmor

  • Soffbord Skandinaviskt

Så kan du inreda soffbordet

När bordet är köpt och står där vackert intill soffan i ditt vardagsrum så ska det såklart finnas något på det. Låt oss tipsa dig om hur du bygger fina stilleben!, bland annat på soffbordet men även på andra platser i hemmet!

Låt dig inspireras, informeras och guidas här på mio.se! Det händer ibland att produkter som finns med i bilderna har utgått och därmed inte kan köpas. Förhoppningsvis kan du i så fall hitta en liknande produkt i vårt sortiment och ta med dig tipsen och idéerna till ditt hem.