Sierra – prisvärd favorit

Sierra är en riktig kundfavorit och hemligheten bakom framgången är en generös, bekväm och modern soffa till ett riktigt bra pris. Sierra passar dig som letar efter en soffa med ett lite stramare och skandinaviskt uttryck.

Vill du skapa många sittplatser?

Då kan Sierra 3-sits med divan vara ett bra val. Välj ett cirkelformat soffbord som balanserar upp det skarpa hörnet som divansoffan bildar. Matcha gärna de mörka svagt snedställda benen med annan inredning i svart. En soffklädsel i en ljus nyans bryter av snyggt mot det svarta.

Sitt skönt

De höga benen ger Sierra en högrest sitthöjd, vilket gör det enklare att sätta sig och resa sig upp. Höjden ger dessutom en luftig känsla och underlättar vid städning. Väljer du en kombination som ger ett rymligt soffhörn är det drömlikt att sitta tillbakalutad och lägga upp benen.

Skapa din Sierra

Soffan Sierra finns i 7 olika kombinationer i allt från en enkel 3-sits till hörnsoffa med schäslong.  

Välj tyg och färg

Med ett utbud av olika tyger och ett 20-tal färger har du stora möjligheter att skapa den Sierra som passar i ditt hem.

Välj armstöd

Välj mellan två varianter av armstöd, smalt eller brett. Ett smalt armstöd frigör sittyta och tillför ett modernt uttryck. Ett brett armstöd ger mer tyngd åt designen och kan vara bekvämare att luta nacken mot om du gillar att ligga ner i soffan. 

Extra bekvämlighet

Köp gärna till en nackkudde om du vill försäkra dig om att sitta riktigt bekvämt och avslappnat.