Ruby – möjligheternas soffa

Vad sägs om en byggbar modulsoffa som gör det möjligt för dig att skapa en soffa helt efter ditt hem och dina önskemål? Det smarta med stilrena Ruby är att du kan anpassa den efter dina egna behov och din egen smak. Modulerna kan vara fristående eller kombineras till en grandios soffa.

Bygg om eller bygg ut soffan

Det låter nästan för bra för att vara sant, eller hur? Men det är faktiskt bara att bygga om och bygga ut den här soffan när du känner för det. Familjen kanske växer eller så vill du bara skapa en ny kombination för att förändra.

Många val

Det här är en trendig soffa i stilren design med många valmöjligheter när det kommer till tyger och färger. Välj ett och samma tyg till hela soffan eller mixa olika för ett lekfullt uttryck. Det kan även vara fint att komplettera soffan med fristående moduler i olika färger.

Skapa en soffa som passar dig

Ruby har rena linjer och ett generöst sittdjup med mjuka bekväma dynor. Du bestämmer själv vad din soffa ska ha för form och storlek. Kombinera modulerna som du vill. Skapa en stor soffa eller välj att sätta ihop en lite mindre. Sedan kan du addera fler delar om behoven förändras.

Modulerna kan både placeras ihop som en soffa eller separat. Forma och designa din Ruby precis som du vill ha den!

Låt dig inspireras, informeras och guidas här på mio.se! Det händer ibland att produkter som finns med i bilderna har utgått och därmed inte kan köpas. Förhoppningsvis kan du i så fall hitta en liknande produkt i vårt sortiment och ta med dig tipsen och idéerna till ditt hem.