Rio - en tidlös skandinavisk soffa

Raka linjer, nätta mått och bra komfort gör att Rio passar in i många hem. En tidlös soffa i skandinavisk stil med skräddade detaljer på ryggdynorna som ger ett karakteristiskt uttryck.

Fin och genomtänkt design

Armstödet möter ryggstödet vilket ger ett rakt och modernt intryck. Rios rena linjer, i kombination med de skräddade detaljerna på ryggplymåerna, gör soffan till ett fint blickfång. Att ryggdynorna är några centimeter högre än ryggstödet ger en extra bra sittkomfort.

En soffa med många möjligheter!

Används soffan främst när du har gäster eller är den mest till för tv-häng och sköna tupplurar? Välj mellan ”vanlig” tresits, med divan eller schäslong! Du kan även bestämma vilken typ av armstöd och ben som passar bäst hemma hos dig.

Skapa en soffa som passar dig

Utöver att du kan välja mellan olika modeller finns det möjlighet att välja ben och armstöd. Benen finns dels i trä, dels i metall. När det gäller armstöd är det ena smalt och det andra något bredare. Du ser tydligt skillnaden på bilderna här under.

Soffa och extra sovplats

Rio bäddsoffa är det senaste tillskottet i Rio-familjen. En lätthanterad bäddsoffa med plats för förvaring under schäslongen och en klädd del för bäddning. Ställ den i gästrummet, extrarummet eller i vardagsrummet i en mindre bostad. Soffan förvandlas enkelt till en säng, det är bara att dra fram och lyfta upp underredet. Den är smidig att bädda ut, har smart förvaring i schäslongen och dekorativt pikerade kuddar.

Psst! Välj vid monteringen om du vill ha schäslongen på höger eller vänster sida.