Parasoll, pergola och paviljong – tre viktiga p:n i sommar!

Det är härligt med värme och sol men när solen skiner kan det vara skönt att ta skydd i skuggan. En svalkande paus från solens strålar kan du få med hjälp av exempelvis ett parasoll, i en pergola eller en paviljong.

Praktiska och snygga parasoller

Under ett parasoll kan du njuta av den sköna värmen samtidigt som du skyddar kropp och knopp mot solens strålar. Att få skugga gör ju också att det blir lite svalare, vilket kan vara skönt till exempel när du äter. Hitta ett parasoll till matplatsen som kan tiltas, vinklas och låsas i olika lägen för att få skuggan på rätt plats. Förankra med en parasollsten så att det står stadigt.

Behöver du ett parasoll på balkongen? Välj ett som är lite mindre eller varför inte ett halvt för att spara plats? Finns i vårt sortiment!

Stabila fötter och skydd mot väder och vind

Ta med dig skuggan dit du vill med en stabil och hållbar parasollfot, hos oss finns de för de flesta storlekar och former. Varför inte välja en fot med dekorativt träskydd eller polerad granit?

Med ett parasollskydd ökar du parasollets livslängd genom att skydda det med väder och vind.

Låt dig inspireras, informeras och guidas här på mio.se! Det händer ibland att produkter som finns med i bilderna har utgått och därmed inte kan köpas. Förhoppningsvis kan du i så fall hitta en liknande produkt i vårt sortiment och ta med dig tipsen och idéerna till ditt hem.