Njut av gnistrande stjärnglans

Skapa skön stämning och en inbjudande känsla med julstjärnor som lyser upp i vintermörkret. Varför begränsa sig till en? Häng upp flera om du har stora fönster!

Välj stjärnor efter stil

Hos oss hittar du stjärnor för alla hem, rum och stilar. Går din jul i en nedtonad färgpalett, sparsamt inredd och vacker i sitt enkla uttryck? Eller föredrar du en traditionell julstil med mycket rött, grönt, tindrande ljus och tomtar? Oavsett vilket så finns stjärnan och ljuskällor som lyser upp mörkret för dig i vårt sortiment!

Tips!! Med 3-stegs lampor kan du enkelt bestämma ljusstyrkan utan att behöva ha dimmer!

Dekorera med stjärnor eller snöblommor

Häng dem i fönstret, på väggen eller över bordet. Stjärnornas tid är nu. Var inte rädd för att låta julstjärnorna ta plats i inredningen. Små och stora, i olika material, på fot eller hängandes i sladd. Släpp loss och sprid stjärnglans i hemmet!

Psst! Visste du att vår största julstjärna är en meter i diameter (!) och den minsta är 45 centimeter? Vi har stjärnor för alla!

Hur får man julstjärnan att hänga rakt?

Du vet känslan när man fått stjärnan på plats i fönstret på perfekt höjd och den vägrar hänga rakt? Den behöver du inte uppleva igen. Det finns en supersmart liten grej, ett tillbehör som vi säljer i tvåpack. Den klämmer du fast runt sladden och vrider sedan de små ”vingarna” åt olika håll. Man kan säga att du twistar sladden lite för att få den att hänga rakt. En bra investering som kan återanvändas!

Sladden har betydelse

Hör till den grupp stjärnupphängare som stör sig på en svart sladd mot en vit fönsterkarm? Eller en vit sladd mot en tapet i mörk kulör? Vi förstår! Därför kan du välja mellan vit och svart upphängning. Problemet löst!

Smarta stjärntips

  • Har du stora fönster? Häng upp minst två stjärnor. Gärna tre!
  • Du behöver inte tända stjärnan. Använd den som dekoration utan el.
  • Inget eluttag där du vill ha stjärnan? Ringla en liten ljusslinga som är batteridriven runt stjärnans uddar!
  • Förvandla taklampan till en stjärnlampa. Du ersätter helt enkelt skärmen på taklampan med en julstjärna som får sprida glans över exempelvis soff- eller matbordet.
  • Använd Smarta Hem ljuskällor eller strömbrytaren så kan du styra dina stjärnor från appen via telefonen.
  • Blanda gärna stjärnor i olika storlekar och material. Det blir effektfullt!
  • Det är fint att hänga stjärnor i lite olika höjder.