Fixa höstmysigt hemma!

En ny årstid är här och vi tillbringar mer tid i hemmets lugna vrå. Det är dags för mustiga och varma färger i inredningen. Ös på med mjuka textilier, många ljuskällor och levande ljus som både värmer och skapar stämning.

Börja med belysningen

Vad är väl viktigare än belysning när mörkret hägrar utanför dörren. Visste du att du bör ha mellan 5-10 ljuskällor per rum? Och det inte bara för stämningens skull, varje ljuskälla fyller allt som oftast en viktig funktion för att din vardag ska fungera så optimalt som möjligt. Du behöver ju trots allt olika sorters ljus beroende på om du lagar mat, läser läxor med barnen eller tittar på tv.

Variera dina ljuspunkter i rummet. Allt från en större allmänbelysning i taket till mindre punktbelysning i hemmets olika vinklar och vrår. Glöm inte heller fönsterbelysningen.

Gör plats för levande ljus

Sprakande, dansande och alldeles, alldeles strålande. Levande ljus har onekligen en unik förmåga att skänka både liv och lugn på samma gång. Preppa hemmet inför hösten med en stor variation av ljuslyktor och ljusstakar som kan ge hem till små, vackra lågor. Kom bara ihåg att släcka ljuset så snart du lämnar rummet.

Psst.. Vill du ha ett brandsäkrare alternativ finns det verklighetstrogna varianter som är helt batteridrivna! Upptäck våra dekorationsljus i LED här.

Ös på med kuddar

Landa mjukt i höst! Varför inte i ett berg av kuddar? Prydnadskuddar är tacksamma inredningsdetaljer då de är enkla att byta ut efter säsong (eller preferens!). De har dessutom ofta stor effekt på känslan i rummet. Så vill du skapa snabb förändring är det definitivt kuddar du letar efter. Desto mer desto bättre! Välj gärna varma, mustiga färger inför hösten.