Skapa din unika spegel med belysning

- fyra enkla steg

Ljus har förmågan att skapa små rum i rummet och speglar skänker ofta en känsla av rummet är större. Kombinerar du dem båda har du onekligen en oslagbar kombination av dynamik och rymd. En ofta uppskattad och intresseväckande aspekt i ett trivsamt hem. Att hitta en spegel som redan är belyst kan dock vara ett klurigt uppdrag. Lyckligtvis är det hur smidigt som helst att skapa en själv! Vi hjälper dig.

Steg 1: Välj spegel

Det bästa med att belysa sin egen spegel är att du får välja spegeln helt själv. De mesta och flesta modeller går att använda, men enklare varianter utan större dekorativ utsmyckning kan upplevas mer tacksamma att arbeta med.

Utforska olika storlekar och former för att hitta den som passar just dig och ditt hem bäst.

Upptäck alla våra speglar här.

Steg 2: Led-list

Hemligheten bakom en snyggt välbelyst spegel är inte större än en smidig led-list. Med Mio Smarta Hem kopplar du enkelt upp dig till ditt wifi och styr belysningen från din smartphone. Är du en färgstark person gläds du kanske av att veta att du dessutom kan välja mellan en mängd olika färger. Du kan också schemalägga på- och avstängning. Läs mer om våra led-lister nedan.

Mio Smarta Hem led-list

Steg 3: Montera listen

Placera spegeln upp och ned på ett stadigt underlag. Du ska nu montera listen på baksidan av spegeln. Jobba bestämt men varsamt; för mycket tryck kan få spegeln att spricka. Har du inte redan kopplat ihop din led-list med din telefon är det en god idé att göra det nu.

Steg 4: Häng upp!

Grattis! Du har nu skapat din alldeles egna spegel med belysning. Häng upp den där du önskar. Visst blev det fint?