Mio Kungens Kurva

Dialoggatan 4, 14175 Kungens Kurva
Vägbeskrivning
Öppet idag
10:00 - 20:00
Måndag
10:00 - 20:00
Tisdag
10:00 - 20:00
Onsdag
10:00 - 20:00
Torsdag
10:00 - 20:00
Fredag
10:00 - 20:00
Lördag
10:00 - 19:00
Söndag
11:00 - 19:00
Mio Kungens Kurva
Vi levererar din order till bilen!
Mio Drive-Thru

Välkommen till Mio Kungens Kurva

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning. Vi vill vara det spännande alternativet och brinner för att inspirera dig att förnya hemmet med stilsäkra möbler och prisvärd kvalitet. Hos oss kan du betala med kort, swish, faktura och delbetalning. Välkommen att titta på vårt breda sortiment med allt från soffor och sängar till matbord och inredningsdetaljer.
Önskar du boka lånesläp, kontakta butiken.

Vi vill att det ska kännas tryggt för dig som kund att besöka vår stora butik. Därför rekommenderar vi entrén mot parkeringen, särskilt under dagar då det är många besökare till övriga köpcentret.

Boka Egen Tid

Vi vill göra det enkelt för dig att skapa ett hem som du kan trivas i och vara stolt över. Många tycker det är svårt att välja rätt säng, soffa eller matgrupp. Ta hjälp av våra kunniga säljare! Vi erbjuder tidsbokade besök utan kostnad för ett lite mer personligt möte då du får guidning, tips och goda råd. Fullt fokus på dig och vad du behöver eller önskar.
Välkommen att boka Egen Tid nu!

Det här är en kontantfri butik

Det är oerhört viktigt för oss att våra medarbetare känner sig trygga. Genom att undvika kontanthantering minskar risken att de utsätts för hot eller våldshandlingar i butiken. Som kund kan du alltid betala via faktura, delbetalning eller med kort.

Lån av barnvagn

Som kund i vår butik har du möjlighet att låna barnvagn utan kostnad. Finns vid entrén!