Mio Kalmar

Öppettider

  • Mån-Fre10.00-19.00
  • Lör10.00-17.00
  • Sön11.00-17.00

Adress

Tyska vägen 4
393 56 Kalmar

Telefon butik

0480-49 25 00

Hitta hit

Från väg E22 tag avfarten vid trafikplats Berga. Från norrgående riktning kör ut höger på Tyska vägen. Kommer du från södergående riktning sväng ut höger på Tyska vägen. Sedan ligger butiken till vänster.

Om butiken

Välkommen till Mio Kalmar. Möbler och heminredning är något vi alla på Mio i Kalmar brinner för. Vi strävar alltid efter att vara det självklara valet, både i butik och på nätet, där du som kund ska trivas och hitta det du söker. Vi anstränger oss till det yttersta för att hjälpa dig att skapa hem att trivas i. Behöver du hjälp, tips eller råd finns Mio Inredare till hands. Du hittar dem i butiken redo att hjälpa dig att fatta rätt beslut. Vi ses, här eller i butiken. Välkommen!

 

Mikael med medarbetare

Kontakta Mio Kalmar

Du är varmt välkommen att kontakta oss. Kunskap och erfarenhet finns i överflöd hos våra medarbetare och de svarar gärna på dina frågor om sortimentet, inredning, finansiering, köpvillkor mm.

Fyll i formuläret nedan med din fråga så kontaktar vi dig inom kort. Det är viktigt att du fyller i korrekta kontaktuppgifter så att vi kan återkomma till dig.

* Obligatoriskt fält