Timeout

En byggbar fåtölj där du väljer klädsel och underrede själv. Där du sitter så skönt att du knappt vill resa dig. Här är en fåtölj som gjord för en välgörande timeout. Med en mängd olika valmöjligheter landar du i en Timeout som har precis det du vill ha. Ett utseende för din inredningsstil och med de kvalifikationer som passar dina behov.

Generös garanti

Vår fåtölj Timeout är svensktillverkad och har 10 års garanti på stomme, sits och rygg. Här sitter du tryggt.

Ergonomisk vila

Timeout är tillverkad med starkt ergonomiskt fokus. Fåtöljen har en ledad rygg som följer ryggens form och den har ett ryggläge för varje sinnesstämning. Dessutom är nackstödet höj- och sänkbart. En fåtölj som ger maximal avlastning vilket främjar blodcirkulationen. Ergonomiskt riktig och enormt väldesignad.

"Design ska tillfredställa användarens behov. Design ska ha den personlighet och karaktär som krävs för att leda till långvarig nytta."

Jahn Aamodt, formgivare

Skapa din Timeout

Skäddarsy din Timeout för att ge fåtöljen det utseende som passar dig och ditt hem. Välj mellan en mängd olika tyger och färger – valen är dina.

Välj klädsel

Här finns knappt några begränsningar, med över 300 tyger och färger, i fårskinn eller läder, får du en Timeout precis i din smak.

Välj underrede

Klassisk ek eller bets i svart, vitt eller valnöt? Bestäm färg på underredet på din fåtölj. Du har också möjlighet att välja ett underrede som är klätt i läder eller tyg.

Välj ben

Raka ben i trä eller snurrfunktion med fot i trä, aluminium eller kombinerad trä/aluminium. Välj mellan 5 olika benvarianter.

Välj till fotpall

Att lägga upp benen på en fotpall ger maximal avslappning. Välj om du vill ha en Timeout med eller utan fotpall. Pallens vinkel passar fåtöljens alla positioner. Det ger ett naturligt stöd oavsett hur lång du är.