Moore och Shabby – två fåtöljer i modern stil med olika uttryck

Kvalitet och känsla går hand i hand. Det gäller i allra högsta grad dessa två vitt skilda modeller som trots sina olikheter har mycket gemensamt. Fina linjer och genomtänkta detaljer gör fåtöljerna lättplacerade samtidigt som de sticker ut och sätter stilen i vardagsrummet.

Moore

En modern fåtölj med fantastisk sittkomfort som med sin nätta form är väldigt lättplacerad. Låt den smälta in eller bryta av övrig inredning, det vill säga komplettera stilen du valt eller skapa en spännande kontrast.

Tidlös och kaxig

Formgivaren Jan Ekström har designat en dekorativ och tidlös fåtölj med ett kaxigt uttryck. I Moore kan du koppla av i många decennier framöver.

Luta dig tillbaka

Fåtöljen har en slående hög sittkomfort – perfekt för läshörnan. Köp gärna till Moore fotpall för en ännu bättre sittupplevelse. Luta dig tillbaka och njut!

Tyg eller läder

Välj mellan tyg och läder i flera olika färger. Oavsett vilket val du gör blir det ett fint möte med fåtöljens snurrfot i aluminium. Många väljer läderklädsel för patinans skull. Fantastiskt med ett material som blir vackrare ju mer det slits.

Shabby

En riktigt skön loungefåtölj med kaxig attityd som det är lätt att koppla av i. Perfekt att sitta i länge. En komfortabel mittpunkt i vardagsrummet.

För umgänge

Förstärk den moderna stilen med en fåtölj som tar för sig. Shabby är mer en möbel för umgänge än för läshörnan. Riktigt snygg i äkta läder men även fin i tyg som skapar en snygg kontrast mot underredet i kromad metall.

Tidlös och bred

Lenka Teilmann som designat Shabby har skapat en fåtölj i tidlös stil med hantverksmässiga detaljer som lockar en bred målgrupp. Modellen fungerar lika väl i ett sovrum som ett komplement till soffan i vardagsrummet.

Optimal komfort

Shabby passar dig som vill sitta riktigt bekvämt utan att behöva tulla på designen. Fåtöljen utgör ett blickfång med sin speciella form – samtidigt som den har ett väldigt stilrent uttryck.