Handla för minst 1.000:- och få fyra månaders gratis läsning att njuta av i sommar

Läs dina favoriter var och när du vill. Tusentals magasin från hela världen rakt ner i din surfplatta, samt korsord och sudoku direkt i appen. Perfekt när du är på resande fot eller har lite härlig egentid hemma på soffan. Och du kan dela kontot med fem personer!

Luta dig tillbaka och njut av dina favoritmagasin i sommar. Med ett utbud av magasin från allt inom mat och hälsa till mode, inredning och sport finns det något som passar alla. När du handlar för minst 1.000:- får du just nu fyra månaders gratis läsning i Readly. Gåvokortet levereras i sammanband med ditt köp.

  • Dela ett konto med upp till fem personer.
  • Svensk och internationell läsning.
  • Lös korsord och sudoku direkt i appen.
  • Ladda ner magasin och tidningar för offline-läsning.

Readly är en prenumerationstjänst för digitala magasin och erbjuder ”all-you-can-read” tillgång till en portfolio med över 6.000 titlar och cirka 140 000 utgåvor. I samarbete med omkring 900 förlag i världen, med användare i fler än 50 länder, digitaliserar Readly magasinindustrin.

Har du redan fått din gåvokod? Aktivera ditt abonnemang här!

Erbjudandet gäller vid köp för minst 1.000:- under perioden 23/6–8/8 och ger fyra månaders gratis läsning, därefter fortlöper abonnemanget för 99:- i månaden. Ingen bindningstid, avsluta när du vill. Gåvokoden gäller för nya och tidigare kunder till Readly, kan ej kombineras med andra erbjudanden eller med aktivt abonnemang. Ett gåvokort per köp.