Ditt sköna gröna extrarum

Har du ett växthus? Då är du lyckligt lottad. Finns det ett bättre ställe att inleda utelivet? Låt ditt sköna gröna extrarum vara en plats både odling och umgänge. Planera, plantera och dröm om frodiga planteringar – och inred för trivsamma stunder i glashuset!

Fyll växthuset med saker som gör att både du och dina gröna vänner trivs på allra bästa vis. Mjuka upp med gardiner som skyddar mot solen och även håller kvar värmen. In med utemöbler, textilier som sätter stilen, belysning såklart och krukor i olika storlekar.

Matcha gärna inredningen med växthusets färg. Håll dig till några utvalda kulörer för ett lugnt intryck. Det är bra med en hylla eller två där praktiska ting som trädgårdsredskap, snören, krokar och små odlingskrukor och sålådor kan rymmas.

Att odla är avkopplande och roligt. Har du ett lite större växthus kan det även vara ett härligt extrarum att umgås i. Samla vännerna, bjud på något gott och njut av att ha en blå eller stjärnklar himmel som tak.

Låt dig inspireras, informeras och guidas här på mio.se! Det händer ibland att produkter som finns med i bilderna har utgått och därmed inte kan köpas. Förhoppningsvis kan du i så fall hitta en liknande produkt i vårt sortiment och ta med dig tipsen och idéerna till ditt hem.