Blå, blå vindar och vatten

Blått är sommarens färg och får våra tankar att vandra till himmel och hav. Färgen associeras ofta med lugn och trygghet. Den hjälper oss att slappna av – precis som det ska vara när sommaren och semestern kommer. Låt hela livet gå i blått! Njut av allt från sprakande blå toner till mer himmelska och dova. Tänkt krispigt och somrigt. En vitaminkick som får även mulna sommardagar att lysa.

Lyft in våren i hemmet genom vackra dukningar. Oavsett om du bjuder hem vänner eller bara vill sätta lite guldkant på vardagen är det få saker som känns så välkomnande som en personlig dukning.

3 tips som hjälper dig att få till stilen hemma!

Skapa ett sovrum som utstrålar lugn och harmoni. Omge dig med färger från naturen, inte minst i sovrummet som ska vara ett rum för ro. Blå toner är kända för att sänka pulsen och stressnivån.


Låt dig inspireras, informeras och guidas här på mio.se! Det händer ibland att produkter som finns med i bilderna har utgått och därmed inte kan köpas. Förhoppningsvis kan du i så fall hitta en liknande produkt i vårt sortiment och ta med dig tipsen och idéerna till ditt hem.