Dags för Halloween – eller HEMska dagar som det heter hos oss!

Hösten är mysig men ibland behövs något som piggar upp, eller hur? Busa till det lite hemma inför Halloween! Här är några tips på hur du kan få till den rätta mysrysliga känslan.

Smarta Hem-bus!

Skapa mysbelysning passande för Halloween med vårt smidiga Smarta Hem-system. Ändra ljusstyrka och färg på ljuskällor för att sätta stämning! Kanske låta barnen leka med ljussättningen?

Smarta Hem är ett praktiskt och energisparande system som låter dig schemalägga och fjärrstyra belysning men i systemet finns också smarta strömbrytare, kameror och annat. Läs mer här!

Låt pumpor av alla de slag välkomna dig och dina gäster. Ljus skapar stämning och vill du inte behöva hålla koll på dem så har vi många LED-ljus att välja mellan. Låt fantasin flöda och få till den rätta småkusliga känslan genom att spraya växter svarta, pynta med ”spindelväv” och placera ut spindlar här och var. Nej, de behöver inte vara riktiga och är bara på tillfälligt besök!

Tips på HEMska godsaker

Bjud på godsaker som både roar och oroar… Du behöver absolut inte vara konditor för att lyckas. Lite vanlig hederlig kreativitet räcker. Här har vi svängt ihop muffins dekorerade med smörkräm, svart strössel och pappersdekorationer. Går lika bra med godis! Spindlarna är gjorda av Oreo-kex, lakritsremmar och färgglada godisbitar som ögon. Våra marängspöken består helt enkelt av maränger och svart strössel.

Kul med lite HEMskt pynt också!

Krångla inte till det. Du har säkert massor med saker hemma som du kan använda. Med plastögon och svart tjockt papper som vi gjorde näsor och munnar av förvandlades våra LED-ljus till gulliga spöken.