Hösten kan vara mysig men när det bara känns mörkt, kallt och ruskigt behövs något som piggar upp. Vad sägs om höstmys hemma med en lite läskig twist? Dags för Halloween – eller som det heter hos oss på Mio – HEMska dagar!

Låt pumpor av alla de slag välkomna dig och dina gäster. Ljus skapar stämning och vill du inte behöva hålla koll på dem så har vi många LED-ljus att välja mellan. Låt fantasin flöda och få till den rätta småkusliga känslan genom att spraya växter svarta, pynta med ”spindelväv” och placera ut spindlar här och var. Nej, de behöver inte vara riktiga och är bara på tillfälligt besök!

Tips på HEMska godsaker

Bjud på godsaker som både roar och oroar… Du behöver absolut inte vara konditor för att lyckas. Lite vanlig hederlig kreativitet räcker. Här har vi svängt ihop muffins dekorerade med smörkräm, svart strössel och pappersdekorationer. Går lika bra med godis! Spindlarna är gjorda av Oreo-kex, lakritsremmar och färgglada godisbitar som ögon. Våra marängspöken består helt enkelt av maränger och svart strössel.

Kul med lite HEMskt pynt också!

Krångla inte till det. Du har säkert massor med saker hemma som du kan använda. Med plastögon och svart tjockt papper som vi gjorde näsor och munnar av förvandlades våra LED-ljus till gulliga spöken.