Cord – med en form som överraskar

En möbelserie för dig som tycker om design och är ute efter ett modernt uttryck. Cord sticker ut och drar blickarna till sig. De dekorativa ribborna, skapade i ekfaner, tillför möblerna det lilla extra.

Ljust eller mörkt

Ek är helt klart ett av de mest populära träslagen – även väldigt hållbart eftersom det är ett så hårt och tåligt material. Den naturliga färgen och vackra ådringen gör sig väl med såväl såpa som olja, bets eller lack. Cord kan fås i lackerat ekfaner eller mörkbrunbetsat lackerat ekfaner.

Vilken storlek och form passar bäst?

Låt rummets planlösning avgöra vilken storlek på bordet som passar. Fundera även över var i rummet du planerar att placera matgruppen och bestäm därefter vilken form som gör sig bäst. Cord finns som runt, rektangulärt och ovalt. Vad passar bäst hemma hos dig?

Stol med ett enkelt formspråk

Stolen Cord är en tidlöst klassisk designstol med flätad sits. Den finns både med och utan karm. Har du lite mindre plats kan det vara bra att välja utan karm. Då kan du skjuta in stolarna under bordet så att det blir mer luft kring matgruppen. Å andra sidan ger en karmstol högre sittkomfort.

Upptäck även övriga möbler i serien

Du kan skapa ett helt Cord-hem om du vill! Utöver matbord erbjuder möbelserien exempelvis sänggavel, soffbord, skänk, sidobord och TV-bänk. Hitta din favorit – eller varför inte flera?