Casa matplatsserie

Casa matbord med keramisk bordsskiva tål både värme och spill bra. Det är elegant i sitt utförande och de lätt utställda benen förstärker den moderna stilen. Ett flexibelt bord i nutida design som inte minst passar barnfamiljer bra.

Casa passar bra i såväl köket som matrummet – eller som matplats i en öppen planlösning. Bordets underrede och ben i svart metall förstärker den moderna stilen. Den tåliga bordsskivan i kombination med det stilrena intrycket gör att inte minst många barnfamiljer väljer Casa. Tack vare den resistenta, värmebeständiga och hygieniska bordsytan krävs inget speciellt underhåll. Ytan är lätt att rengöra och mycket tålig. Men tänk på att använda underlägg då till exempel botten på en keramisk kopp eller tallrik kan skada ytan.

Förläng bordet vid behov

Du kan enkelt förlänga ditt Casa-bord med en eller två iläggsskivor. Perfekt vid långa härliga middagar när ni är många runt bordet.

Casa finns i längden 200–300 centimeter. Bordet kan förlängas med en eller två iläggsskivor à 50 centimeter.

Smart förvaring av iläggsskivor

Iläggsskivorna till Casa förvaras praktiskt i bordet, under skivan. Väldigt smidigt att slippa förvara dem i en garderob eller ett förråd där de ofta står i vägen.

Sätt stilen med stolen

Hur får du Casa att passa din personliga stil? Uttrycket kan bli väldigt olika beroende på vilken stol du väljer till. Skapa kontrast med en som är klädd i tyg eller få en mer avskalad stil med en pinnstol. Valen är många! Vi rekommenderar till exempel stolarna Benjamin, Loui, Tracy, Yngve och Gordon till det här bordet. Hitta din favorit!