Formge din Metro fåtölj

En nätt, smäcker och modern stålramsfåtölj med en design som gör fåtöljen lättplacerad. Har du tidigare kikat på exempelvis Moore och Melvin i vårt sortiment faller med största sannolikhet även Metro dig i smaken.

Du kan formge din fåtölj för att ge den de funktioner och det utseende som passar just dig och ditt hem. Välj bland flera olika storlekar, klädslar, underrede med mera och skapa en fåtölj som passar dig perfekt – självklart med komforten i fokus.

1. Välj modell

För att du ska hitta rätt komfort, utseende och känsla kan du välja mellan tre olika ryggstöds-alternativ.

2. Funktion

Maximal komfort och ger stöd till nacke och korsrygg, oavsett om du sitter eller ligger ner. Sovfunktionen kan aktiveras med en enkel handrörelse och gör det mer bekvämt för dig när du är trött. Du kan välja mellan aktivt läge eller viloläge för nacken.

3. Välj klädsel och underrede

Tyg eller läder? Vilken färg tycker du mest om? Du kan även välja mellan flera olika alternativ på underrede. Och vad sägs om lite extra komfort och lyx genom att välja till en fotpall?

Star

Ett snyggt metallunderrede med en mjukt vaggande rörelse.

Cross

En elegant kombination av trä och aluminium som ger dig en mjukt vaggande rörelse.

Original

Ett stålunderrede som ger dig en mjukt vaggande rörelse.

Home Office

Det här kontorsstolsunderredet på hjul ger dig full rörelsefrihet och höjdjustering så att du kan anpassa sitthöjden.

4. Välj till fotpall

Välj om du vill ha en Stressless med eller utan fotpall. Pallens funktioner passar fåtöljens alla positioner.

Garanti

*10 års garanti gäller från leveransdatum på de invändigt mekaniska delarna i fåtöljerna. 10 års-garantin omfattar Plus™-systemet och den inre stålramen. Den omfattar inte skador på läder eller trädelar.