Life och Mind – två fåtöljer i stilren skandinavisk stil

Rena och eleganta linjer. Hållbar design när den är som bäst. Det här är sittmöbler tillverkade för att hålla riktigt länge. Båda modellerna passar i många olika interiörer – som läsfåtöljer, tillsammans med flera runt ett mindre bord eller mittemot en soffa.

Life

En stilren klassiker med bra komfort som med sin nätta form och tidlösa design är väldigt lättplacerad. Lika bekväm att sitta i som den är fin att titta på. Ett hantverk som kan nyttjas och älskas av generation efter generation.

Långlivad vän

Life är en fåtölj med fina linjer och genomtänkta detaljer. En kurvig skönhet som med sin stilrena design kan bli en långlivad och trogen vän. Formgivaren Niels Gammelgaard har lyckats skapa en fåtölj som andas såväl modern som skandinavisk stil. Och den fungerar lika bra i läshörnan som vid sidan av soffan.

Nackkudde i läder

Life går att få i tyg, läder eller fårskinn och med olika utföranden på underredet. Vid klädsel i fårskinn ingår en nackkudde i svart läder. Komplettera gärna din Life med en fotpall för bästa komfort.

Skönt gung

Välj till vippfunktion till Life med snurrfot så får du en fåtölj som följer med när du lutar dig bakåt. Väldigt rogivande och skönt att kunna gunga mjukt ibland!

Mind

En omtyckt klassiker som med sin snygga design och sköna komfort passar i de flesta hem. Fåtöljen är perfekt att krypa upp i med en bra bok samtidigt som den utgör en prydnad i rummet.

Mjukt och slitstarkt

Mind går att få i tyg, läder eller fårskinn. Den klädsel vi säljer mest av är fårskinn, ett väldigt tacksamt material som tål smuts och spill bra. De feta fibrerna i ullen gör materialet mer frånstötande. Fårskinn är även väldigt behagligt mot kroppen och har en hög slitstyrka. Materialet ger en svalkande känsla när det är varmt och en värmande när det är kyligt. Dessutom är det fantastiskt fint!

Ben i olika träslag

Det här är en högryggad fåtölj med skön sittkomfort. Den vackra träramen utgör tillsammans med sitsen i tyg, läder eller fårskinn en härlig mix av material. Benen går att få i olika träslag.

Luta dig tillbaka

Köp gärna till en fotpall i samma serie och njut av en stunds avkoppling, lätt tillbakalutad och med fötterna högt!