Terrassvärmare & fläktar

1 produkt
 • Kampanj -25%
  Fireplace
  Fireplace
  Eldtorn, H 150 cm
  1.495:-
  1.995:-

Förläng sena sommarkvällar med terrassvärmare

Förläng dina sena sommarkvällar på din altan eller på din veranda med en härligt värmande terrassvärmare eller infravärmare. På Mio hittar du ett stort sortiment av olika terrassvärmare; eldrivna som avger värme med hjälp av halogen, ibland kallad infravärme, och så gasoldrivna terrassvärmare.

Vi har utevärmare som du kan ställa på golvet, eller hänga upp i taket eller sätta upp på väggen. Med en vägghängd terrassvärmare med infraröd värme sparar du plats på en liten uteplats, balkong eller uterum, och har du en större altan kan du ställa ut eldtorn eller gasolvärmare som värmer en större yta. Så visst kan man njuta av sena sommarkvällar utomhus även om inte vädret är på topp! Flera av våra terrassvärmare kan också användas inomhus, läs mer på respektive produktbeskrivning. Många har också fjärrkontroll och inbyggd timer.

Vilken terrassvärmare är bäst och passar dig?

Värm upp balkongen, altanen eller uterummet året om. På Mio erbjuder vi terrassvärmare i olika storlekar som värms upp snabbt och effektivt. Välj en som går att montera i taket eller på väggen – eller varför inte en flyttbar som du enkelt placerar där den behövs mest?

Hos oss hittar du terrassvärmare med maxeffekt från 700W upp till 2000W. Hitta den som passar din plats eller ditt rum bäst. Ett enkelt sätt att förlänga utesäsongen!

Fläktar som svalkar

Är det ovanligt varmt ute kan det även bli jobbigt inne, och då är en svalkande inomhusfläkt en bra lösning. Hos Mio hittar du fläktar som passar i hemmets alla rum, som sovrum, kök och vardagsrum. Vi har fläktar som kan stå på bord, så kallade bordsfläktar, men också golvfläktar som kan ställas på golvet. En annan populär variant av fläkt är pelarfläkt, eller tornfläkt, som ofta står på golvet. Riktigt heta dagar kan en fläkt även ge en behaglig bris när man tar igen sig under parasollet, tänk bara på att läsa beskrivningen så fläkten kan användas utomhus.

De flesta av våra innefläktar har flera olika effekter, alltså olika styrka, så att du kan styra hur mycket du vill att fläkten ska blåsa.

Oavsett om du vill ha mer värme eller mer kyla - hos Mio hittar du både utomhusvärmare och inomhusfläktar som ska hjälpa dig att ge den mest behagliga upplevelsen! Köp din terrassvärmare eller fläkt i någon av våra butiker eller online på mio.se.