Svana ditt hem

Utför en hållbar handling, liten som stor, för ett mer hållbart liv. På Mio vill vi inspirera dig till att Svana ditt hem så att du kan mysa i soffan, sova och även umgås vid matplatsen lite mer hållbart.

Utöver att inspirera dig till att välja Mios fina och prisvärda Svanenmärkta produkter vill vi dela med oss av några tips om hur du svanar ditt hem.

  1. Välj produkter som bidrar till ett hem du trivs i och är stolt över.

  2. Hos Mio får du både funktion och prisvärd kvalitet på köpet. Lär dig mer om vilken som är just din drömsoffa, hur du sover gott eller hur du fixar den bästa belysningen genom att läsa våra guider; Att välja soffa, Att välja säng och Att välja belysning.

  1. Lär dig om hur du ska vårda din Mio-produkt så du kan vara stolt över den riktigt länge. Använd rekommenderade vårdprodukter på rätt sätt. Se produktinformation för respektive produkt här på mio.se, rådfråga vår kunniga personal och läs Mios guider om hur du vårdar dina Mio-möbler.

  2. Går din favorit sönder? Mio kan ha reservdelar – kontakta oss på kundservice.

  3. Släng inte; piffa med fin Mio-inredning, kolla in Mios möbelvårdsguider eller skänk till närmaste Erikshjälpen butik.

Ingen kan förstås göra allt, men alla kan göra något. Och det är det vi faktiskt gör tillsammans som skapar ett hållbart hem och hållbart liv. Svana ditt hem tillsammans med oss på Mio.