Överkast som passar alla sovrum

Det enklaste sättet att skapa en inbjudande och trivsam bäddning är att bädda med ett överkast som passar din säng och din inredning i sovrummet. Hos Mio hittar du överkast i sammet och bomull för både enkelsängar och dubbelsängar i många olika färger och material.

Överkast dubbelsäng

Överkast för dubbelsäng brukar vara 260 X 260 cm stora och för sängar som är 140 cm eller 160 cm kan du använda överkast som är 180X260 cm.

Sängöverkast i sammet

Sammet är en stor trend i alla sovrum, och hos Mio hittar du allt från huvudgavel till gardiner i sammet – och självklart också överkast i sammet. Dessa finns för dubbelsäng, alltså 260 X 260 cm i stort, i flera olika färger som mullvad, grått och beige.

Överkast i quiltat rutmönster

En del vill ha helt släta överkast för en enkel look, medan andra vill att överkastet ska ta lite mer plats. Quiltat överkast är ett tidlöst val, och det snygga rutmönstret skapar lite mer textur till sängen. Lägg sen även till ett krinklat tyg, så skapar du ännu mer intresse!

Överkast i beige och grått

Några populära färger i sovrummet är naturfärgerna beige och grått. I vårt sortiment hittar du överkast i just dessa färger och i olika material. Lugna färger skapar ett harmoniskt och ombonat sovrum.