press

Press

Här kan du läsa pressmeddelanden och ladda ner pressbilder av personer, produkter och miljöer. Bilderna är fria att använda i redaktionella sammanhang där Mio förekommer, ange att bildkälla är Mio.

Mio i korthet

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som möblerat svenska hem med kvalitetsmöbler i över 50 år. Mio ägs av handlarna och drivs av en stark entreprenörsanda. Genom att erbjuda personliga och prisvärda inredningslösningar och ett positivt bemötande vill Mio inspirera kunderna att förnya sina hem. Räkenskapsåret maj 2012 till april 2013 uppgick Mio-butikernas försäljning till ca 2,7 miljarder kronor inklusive moms.

Pressfrågor, affärs- och dagspress

Om du har frågor som gäller företaget och vår verksamhet är du välkommen att kontakta vår vd:

Björn Lindblad, VD
Mio AB
Telefon 0504-412 41
bjorn.lindblad@mio.se

Inredningspress, lån av möbler

Är du inredningsjournalist, stylist eller liknande och söker bilder eller information om våra produkter är du välkommen att kontakta vår PR-ansvarig:

Josefine Löfquist, Ansvarig PR och sociala medier 
josefine.lofquist@mio.se
0504 - 78 79 48

Söker du produkter till fotograferingar eller behöver du komma i direktkontakt med vårt presslager? Då kontaktar du Evelina på presslagret. 

Evelina Henriksson

presslager.kungenskurva@mio.se

Bilder till annonsering & inlogg till bildbank

Är du annonsproducent och behöver bilder till annonsering? Då ska du kontakta Marina Andersson på Mio Inhouse, tel: 0504-412 30, marina.andersson@mio.se.