Priser & betalning

Priser

Alla priser på mio.se är inklusive moms och gäller vid hämtning omonterat i butik om inte annat anges. Lokala avvikelser i butik kan förekomma. Produkter märkta med specialpris kan ha en begränsad giltighetstid. För mer information kontakta kundservice. Vi reserverar oss för eventuella slutsålda varor samt eventuella tryckfel, pris- och valutakursförändringar, konstruktions-, sortiments- och andra förändringar som kan uppstå under en produkts livstid.

Betalning

Rabatter, presentkort och värdecheckar

Samma rabatter gäller normalt på webben och i butik. Värdecheckar kan än så länge inte användas som betalmedel i e-handeln. Presentkort kan användas vid köp i butik och på mio.se. Läs mer om Mio Presentkort >.

Betalning och förskott

Alla webbordrar fullbetalas vid beställning. Vi tar inte handpenning/förskott på webbordrar.

För att kunna genomföra köp på mio.se behöver du ett svenskt mobilnummer. 

Kreditkort

Vi accepterar VISA och Mastercard som är utställda i Sverige och övriga Norden (Norge, Danmark, Finland, Island, Grönland och Åland) för köp på mio.se. Betalning med kreditkort utanför Norden går ej att genomföra. 

Direktbetalning

Vi erbjuder möjlighet för kund att betala via så kallad direktbetalning från kundens internetbank. De banker vi har avtal med är Swedbank, Nordea, Handelsbanken och SEB. Betalning kan genomföras i och utanför Norden. 

Delbetalning

Vi erbjuder finansiering via Resurs bank både för köp i butik och för köp på mio.se. Läs mer om delbetalning >.

Faktura

Vi erbjuder inte köp mot faktura på mio.se.

Återbetalning

Om du har returnerat en vara som du köpt på mio.se och den är i oförändrat skick sker återbetalning normalt på samma sätt som den ursprungliga betalningen. Återbetalning är dig tillhanda inom 30 dagar.

Säkerhet

Mio använder Paynova som leverantör av betalningar på Internet. Paynova är PCI DSS-certifierade enligt krav från VISA och MasterCard. Certifieringen innebär att Paynova använder sig av högsta möjliga säkerhetsnivå genom hela betalningsprocessen för att du ska vara trygg med din betalning vid e-handelsköp.