mio-inredare

Mio Inredare

Våra Mio Inredare kan hjälpa dig att förändra ditt hem eller bara förstärka din personliga stil. Du får tips och råd om möbler, belysning, färger, accessoarer och annat som är bra att tänka på när du inreder ditt hem. Våra inredare är utbildade och kan hjälpa dig att skapa en genomtänkt helhet i ditt hem.

Möte i butiken

Möte i butiken

Vi bjuder på en timmes kostnadsfri inredningshjälp i din Mio-butik. Här får du träffa en Mio Inredare och bolla dina tankar och idéer. Du får förslag på spännande möbelnyheter som kan komplettera ditt hem och tillsammans kommer ni fram till en lösning där möbler och accessoarer ur vårt sortiment anpassas efter just dina önskemål.

Så här går det till:

  1. Anmäl ditt intresse till din Mio-butik. En Mio Inredare kontaktar dig och bokar en tid.
  2. Du kommer till mötet med en ritning och/eller mått på rummet du vill förändra. Tag gärna med några fotografier av rummet också, t.ex. i en digitalkamera.
  3. Vår Mio Inredare utgår från dina fotografier eller ritning och föreslår en lösning som är anpassade efter dina behov. I förslaget ingår möbler, belysning, mattor och accessoarer ur vårt sortiment.

En del butiker erbjuder utökad service med ett kompletterande hembesök efter första mötet i butik. Detta till en kostnad av 500 kronor/timme.

För mer information om Mio Inredare kontakta din Mio-butik.