Ibland är det svårt att hitta den rätta hyllan för ditt rum. Då ska du testa vår hyllbyggare. Den är framtagen för att göra det enkelt för dig att bygga ihop en hylla som får plats hos dig och som uppfyller dina önskemål. Kombinera ihop hyllan efter ditt utrymme och sätt in garderobsinredningen som passar dina behov. Den är enkel och vägleder dig genom varje valmöjlighet.

Börja här, bygg din hylla och få en prisindikation att printa ut eller spara som en pfd. Ta med den till din närmaste butik så guidar vi dig vidare. I våra butiker kan du även klämma och känna produkterna innan du bestämmer dig.

Så här fungerar byggaren:

Innan du börjar bygga din egen unika hylla är det bra att tänka igenom vilket behov den ska fylla och hur rummet ser ut där du ska ha den. Valmöjligheterna är många och du provar lätt din design i vår hyllbyggare.

1. Välj vilken serie du vill bygga; Como, Timantii eller Timantti Steel

2. Välj sektion eller bygg ihop flera sektioner med varandra.

3. Välj tillbehör till hyllan, välj mellan olika hyllplan och lådor.

4. Välj färg och material på ytorna.

Byggaren körs med en insticksfil (plugin) direkt i webbläsaren på din dator (PC och Mac).

Hyllserien Timantti eller Timantti Steel är i tidlös stil och av hög kvalitet. Två hyllfavoriter som passar i hela hemmet. Timantti Steel har ett underrede i stål till skillnad mot Timantti. Båda har flera delar och belysning att välja mellan.

Se våra fasta kombinationer här >

Hyllan Como har en modern stil och finns i många olika delar och träval. Kombinera vitt och ek och snygga hyllplan av glas. Med byggbara Como är allt möjligt.

Se våra fasta kombinationer här >
har lagts till - Gå till kundkorgen
Dölj
Återställ

Copyright © Mio AB 2017